ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Είναι απανωτά τα χτυπήματα και οι αθλιότητες. Καταρχάς το επίδομα των 600 ευρώ. Ειδικά τις μέρες του Γρηγορόπουλου. Αυτό δεν έτυχε. Ετσι είχε σχεδιαστεί, με τέτοιο μακιαβελικό τρόπο είχε μεθοδευτεί η ξεκάθαρη δήλωση εναντίον της ίδιας της κοινωνίας και το κλείσιμο του ματιού στις δυνάμεις καταστολής. Τις μέρες που η κοινωνία θα διαμαρτύρεται για ένα νεκρό παιδί, εμείς θα δίνουμε μπόνους στον κλάδο από τον οποίο προέρχεται ο δολοφόνος του. Α, και στο Λιμενικό, για τις επιτυχίες στις επαναπροωθήσεις.

Και μετά ο νέος πυροβολισμός, η νέα καταδίωξη για ασήμαντη αφορμή και ακόμα ένας πυροβολισμός. Στο κεφάλι αυτή τη φορά. Αυτό έτυχε να συμπέσει με την ημέρα ανακοίνωσης του μπόνους. «Ακόμα καλύτερα» σκέφτηκαν, ακόμα πιο αποτελεσματικό το κλείσιμο του ματιού στην καταστολή την ώρα που είναι ακόμα ζεστό το αίμα ενός θύματος. Γιατί από το άλλο έχουν περάσει και 14 χρόνια…

Και μετά ήρθαν ο Θεοδωρικάκος, η Διαμαντοπούλου, ο Κυρανάκης, ο Πορτοσάλτε, ο Τζήμερος να γαργαλήσουν το μαλακό υπογάστριο των νοικοκυραίων που ψοφάνε για ασφάλεια. Εξάλλου τι να συζητάμε τώρα.

Το νέο θύμα είναι γύφτος, πατέρας στα 16 του, τι περιμένατε; Και η ΔΙΑΣ τι να κάνει, να πίνει φραπέ;

Οχι δα. Να σκοτώνει! Και με επίδομα μάλιστα, 600 ευρώ.

Μήνυμα ελήφθη. Σαφές, ξεκάθαρο, ανατριχιαστικό.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών στις 08.12.2022