ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Δεν ξέρω αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας το σίριαλ με τον παπά στην Ελευθερώτρια Ρεθύμνου. Χαμός, πού να σας τα λέω…

Είναι λέει εναντίον των «πανοικουμενιστών» και δεν μνημονεύει εδώ και χρόνια τον δεσπότη Ρεθύμνου και τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης, γιατί λέει έχουν ενδώσει στη μεγαλύτερη αίρεση που υπάρχει (τον Πανοικουμενισμό ντε…). Είναι και κατά των εμβολίων (αλίμονο) και εναντίον των self τεστ και των rapid, που προφανώς είναι του διαβόλου.

Απόψε έχει πανηγύρι στην Ελευθερώτρια και είχε στείλει εξώδικο ο παπάς στον μητροπολίτη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου Πρόδρομο να μην πατήσει το πόδι του στην εκκλησία (του). Είχε μάλιστα κάνει και έγγραφο στην αστυνομία να πάει κι αυτή στο πανηγύρι για να αποφευχθούν τα έκτροπα ή για να… πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

Ο Πρόδρομος πάντως δεν κώλωσε (συγνώμη, δεν δίστασε) και πήγε κανονικά να τελέσει τον εσπερινό.

Τότε ο εφημέριος του ναού πήρε των ομματιών του και κάμποσους δικούς του από το ποίμνιο που τον χειροκροτούσαν και τράβηξε για άλλα μέρη, επειδή λέει, δεν ήθελε να μολυνθεί από τον δεσπότη.

Εχει και κανάλι, να ξέρετε, στο youtube (ο παπάς, όχι ο δεσπότης) και τα χώνει σε απευθείας σύνδεση με τον ύψιστο και με ντεκόρ την Ωραία Πύλη του ναού. (Στη φωτογραφία δείχνει το χαρτί που υπέβαλλε στην Αστυνομία). Στο παρελθόν ο ίδιος είχε πάει και σε αγιασμό και κάλεσε τα παιδιά να μη φοράνε μάσκα και άλλα τέτοια ωραία.

Εντάξει, στα μεταξύ τους εμένα λόγος δεν μου πέφτει.

Μια ερώτηση μόνο; Αυτόν για να είναι εφημέριος, τον πληρώνουμε εσείς και εγώ; Είναι μήπως στις θέσεις που διεκδικούσε η εκκλησία να μπουν υπό τη σκέπη του δημόσιου λογιστικού και να καλύπτονται οι μισθοδοσίες τους από το δημόσιο ταμείο;

Μεγάλη η χάρη της Παναγιάς Ελευθερώτριας, αλλά από δαύτους δεν θα ελευθερωθούμε ποτέ.

Ούτε ο θεός δεν μας λυπάται πια…

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 30.09.2022