ΚΡΗΤΗ: ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ακόμα ένα περιστατικό επιβεβαίωσης του «μάτσο» κρητικού ανδρισμού καταγράφεται στο νησί μετά τη σοβαρή καταγγελία τουρίστριας από τη Σουηδία, η οποία βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από δύο ντόπια… παλικάρια. Η γυναίκα, 21 ετών, κατήγγειλε στην αστυνομία την κακοποίηση που δέχτηκε, ενώ ήδη ο ένας από τους δράστες έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έπειτα από διασκέδαση σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί η ίδια μαζί με μία φίλη της γνωρίστηκαν με παρέα Κρητικών οι οποίοι προσφέρθηκαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο τους. Η μία κοπέλα αρνήθηκε την προσφορά τους και έφυγε, ενώ η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο. Οι Κρητικοί οδήγησαν τη γυναίκα σε ερημική περιοχή του Πλατανιά όπου οι δύο απ’ αυτούς τη βίασαν και τη χτύπησαν, όταν προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Η ίδια βρήκε τη δύναμη να καλέσει την αστυνομία, ενώ σε μικρό χρονικό διάστημα οι δράστες, ένας 19χρονος και ένας 23χρονος από τα Χανιά, ταυτοποιήθηκαν. Ο 23χρονος έχει ήδη συλληφθεί ενώ ο 19χρονος αναζητείται. Επίσης συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων. Η γυναίκα έχει υποβληθεί σε εξέταση από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών στις 03.10.2022