ΚΡΗΤΗ, ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΜΟΥ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γράφω σε εισαγωγικά για να ανέβει λιγάκι η ψυχολογία μας και να νιώσουμε ένα ρίγος για την ανάπτυξη που έρχεται με δρασκελιές να μας καταπιεί…

Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την… προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής (αυτό με τον «ευρωπαϊκό τρόπο ζωής» τον φετινό χειμώνα θα το απολαύσουμε νομίζω και θα πάρει άλλη σημασία ο τίτλος του κ. Σχοινά):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την περιοδεία στις ελληνικές περιφέρειες με την πιο εμβληματική, την ναυαρχίδα της περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας την Κρήτη. Γιατί δεν υπάρχει καμιά πτυχή της οικονομίας, της κοινωνίας, της γεωργίας, της καινοτομίας, του περιβάλλοντος, της ενέργειας που να μην έχει τύχει απλόχερης στήριξης από κοινοτικούς πόρους. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι αυτή η ευρωπαϊκή στήριξη θα συνεχιστεί και στο μέλλον, από το ταμείο ανάκαμψης και από τους κοινοτικούς προϋπολογισμούς».

Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομίας:

«Η Κρήτη είναι κόμβος ανάπτυξης. Και μόνο τα δύο έργα να δει κανείς, το αεροδρόμιο και τον ΒΟΑΚ, θα καταλάβει ότι αυτή η κυβέρνηση επενδύει στην Κρήτη και στις υποδομές».

Όπως καταλαβαίνετε, όταν ξαναψωνίσετε ρούχα, πρέπει να πάρετε παντελόνια με βαθιές τσέπες…

Δεν θα ξέρουμε που να βάλουμε τα λεφτά.

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 29.09.2022