«ΚΟΥΤΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελάτε τώρα. Πέρα από το ότι την γλωσσοφάγαμε τη γυναίκα και κατέληξε στο νοσοκομείο με πνευμονία, δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τις αντιδράσεις για την επιλογή της από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μια χαρά επιλογή είναι η Τσαπανίδου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ ναι, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται.

Βλέπω κριτική και κακιούλες από άσπονδους συντρόφους και φίλους. Ότι δεν είναι αρκετά αριστερή, ότι δεν έχει διακριθεί για τις αριστερές της θέσεις στη δημόσια σφαίρα, ότι είναι προϊόν της τηλεοπτικής βιομηχανίας και του δημοσιογραφικού star system.

Ακόμα και ότι την κρίσιμη περίοδο του δημοψηφίσματος καλούσε τον Τσίπρα να το ακυρώσει και αισθανόταν «εξαπατημένη» από τον τότε πρωθυπουργό που (φαινόταν να) τα βάζει με την Ευρώπη.

Και λοιπόν;

Ας πούμε ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω.

Μήπως δεν δικαιώθηκε η Πόπη αφού τελικά ο Τσίπρας ακύρωσε το δημοψήφισμα έστω και μετά τη διεξαγωγή του;

Μήπως δεν λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια σαν ένα ξεκάθαρα αστικό – αρχηγικό κόμμα που επιλέγει στελέχη με βάση το star system; (Κατάπιατε δηλαδή αμάσητο τον Γεωργούλη και τώρα σας ενόχλησε η Πόπη;)

Εν τέλει, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερό κόμμα για να οφείλει να αναζητήσει και «αριστερό» δημοσιογράφο για να τον εκπροσωπήσει; Ελάτε τώρα…

Λοιπόν, για αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ είναι μια χαρά η Πόπη Τσαπανίδου. Και με όρους marketing είναι μια απόλυτα επιτυχημένη κίνηση του Τσίπρα.

Προσωπικά του Τσίπρα, όχι του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπαμε, αστικό, αρχηγικό κόμμα είναι σιγά μην είχε ρωτήσει και τα όργανα για την επιλογή του.

* Και κάτι τελευταίο. Επειδή τυχαίνει την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να την έχω γνωρίσει και προσωπικά και να έχω συνεργαστεί μαζί της για κάποια χρόνια ως ανταποκριτής στην Κρήτη, έχω να σας πω ότι είναι μια απόλυτα προσγειωμένη γυναίκα μακριά από τη λογική της ντίβας και του star system που κατακλύζει τον χώρο μας. Και αυτό ναι, κατά μία έννοια μπορεί να θεωρηθεί και «αριστερό» χαρακτηριστικό, που μπορεί να φανεί χρήσιμο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οφείλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία.

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 04.01.2023