+

ΚΑΛΑΜΙ ΝΟΥΜΕΡΟ… 15%

Εντάξει, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε για πρώτη φορά ότι δεν θα συμφωνήσει ποτέ σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα όλοι καταλάβαμε πως εννοούσε ότι αν έρθουν έτσι τα πράγματα και τον χρειάζονται για σχηματισμό κυβέρνησης θα προτείνει κάποιον άλλο κοινής αποδοχής…

Και αρχίσαμε να ψάχνουμε τις προσωπικότητες εκείνες που θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν μια συνεργασία με τον κεντροδεξιό ή με τον κεντροαριστερό χώρο αντίστοιχα…

Πέρασαν μερικοί μήνες όμως, ανέβηκαν και οι μετοχές του Νίκου ως θύμα των παρακολουθήσεων και τώρα ετοιμάζεται για πρωθυπουργός ακόμα και αν πάρει το συγκλονιστικό ποσοστό του 15% (!)

Απολαύστε υπεύθυνα από τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1…

«Το ίδιο είναι να πηγαίνεις από το 8 στο 15 και το ίδιο από το 40 στο 28 και το 31 στο 24; Θα καταθέσουμε ένα πρόγραμμα, ανθρώπινο δυναμικό αξιόπιστο και ζητώ ισχυρή εντολή και για μένα τον ίδιο. Έχω μία πορεία και θεωρώ ότι η χώρα θα έχει πολύ καλύτερη τύχη με έναν πρωθυπουργό που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, που σέβεται τους θεσμούς, που είναι βαθιά δημοκράτης και δεν έχει παίξει με την εγχώρια ολιγαρχία. Αυτό εκπροσωπώ».

Βρε Νίκο! Βρε Νίκο αγόρι μου, συγκρατήσου. Ούτε στις φοιτητικές εκλογές δεν τα λέγαμε αυτά όταν από το 2% πηγαίναμε στο 3,8 και μιλούσαμε για μεγάλη νίκη και «διπλασιασμό των δυνάμεών μας».

Αν από το 8 στο 15 γίνεσαι πρωθυπουργός, τότε ο ο Τσίπρας από το 3 στο 36 έπρεπε να γίνει πλανητάρχης.

Ομοίως και τον Ανδρέα που πήγε το ΠΑΣΟΚ από το 13 στο 48 έπρεπε να τον κάνουμε διαγαλαξιακό άρχοντα από το Άλφα του Κενταύρου μέχρι την Ανδρομέδα και ξανά πίσω.

Κατέβα λίγο Νίκο να ξαποστάσεις…

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 13.09.2022