ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΑΦΡΑΤΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Στις 20 Οκτωβρίου γίνεται ξανά η δίκη για το εργατικό δυστύχημα του Μανώλη Αφράτη. Του επαγγελματία οδηγού που έχασε τη ζωή του τον Μάιο του 2020, όταν στα καλά καθούμενα το φορτηγό ψυγείο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μία από τις σοβαρότερες περιπτώσεις κακοδικίας στην Κρήτη, αφού έχουν αγνοηθεί προκλητικά τα στοιχεία από τις πραγματογνωμοσύνες σχετικά με την κατάσταση του φορτηγού το οποίο έδωσαν στον άνθρωπο αυτό να οδηγήσει.

Την ανάσυρση της δικογραφίας και την παραπομπή εκ νέου στο ακροατήριο αποφάσισε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ρεθύμνου Γ. Πατεράκης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου πραγματοποιείται εκδήλωση ενημέρωσης για το συγκεκριμένο ζήτημα εν όψει και της επανάληψης της δίκης. θα μιλήσουν μέλη της οικογένειας του Μανώλη Αφράτη, εκπρόσωπος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών αλλά και η νομική σύμβουλος Ελισσάβετ Πούλιου που έχει «τρέξει» όλη την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας του θύματος.

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 13.10.2022