Α ΡΕ ΠΥΡΡΟ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εσύ ήρθες παράνομα στην Ελλάδα και πάλεψες για να τα καταφέρεις. Και τώρα που τα κατάφερες υποστηρίζεις τους φράχτες για να μην έχουν άλλοι άνθρωποι τις ίδιες ευκαιρίες με εσένα. Για να πάρεις μερικά ψηφαλάκια και να γίνεις ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Κάτσε κάτω από την υποκρισία και την απανθρωπιά σου. Γενικά κάτσε κάτω να μη σε βλέπουμε. Κάποτε μπορεί και να ήμασταν περήφανοι για σένα, τώρα ντρεπόμαστε.

Σε λίγο καιρό θα είσαι στο ίδιο κόμμα με τον βουλευτή από τους Σπαρτιάτες που στήριξε την ίδια κυβέρνηση με σένα. Ναι, με αυτούς που κάποτε σε κυνηγούσαν και σε έλεγαν «κωλοαλβανό» στα σύνορα και στην Ομόνοια.  Η μπάρα με τα βάρη ήταν εύκολη υπόθεση. Η αξιοπρέπεια είναι ασήκωτη…   

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Τατιάνα Χαλικιά, εκπαιδευτικός και μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης της 12χρονης στον Κολωνό: «ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Τατιάνα Χαλικιά, εκπαιδευτικός και μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης της 12χρονης στον Κολωνό, μιλά λίγη ώρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου, για την στήριξη προς την ανήλικη- που είναι μαθήτριά της- και την μητέρα, μιλώντας για μια  προσπάθεια να πέσουν οι ευθύνες στην μάνα.

Στόχος, όπως επισημαίνει, είναι για να φοβούνται τα θύματα να μιλήσουν ενώ αναφέρεται στην εμπορία παιδιών που εκπροσωπεί και προστατεύει ο Μίχος, σημειώνοντας ότι σε περίπτωση αθώωσής του, αυτό το κύκλωμα θα «ανθίσει» ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι ακόμα και όταν καταδικάζονται δράστες τέτοιων εγκλημάτων, σπάνια καταλήγουν στην φυλακή ενώ αναφέρεται και στην έλλειψη πρόνοιας για την 12χρονη και την οικογένεια, από το κράτος.