+

ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

 

Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης θα μείνουν στην ιστορία ως οι υπεύθυνοι για μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές χυδαιότητες στην ιστορία της χώρας, με τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών. Και ενώ θα περίμενες να έχουν εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο και από κάθε δημόσιο αξίωμα ο ένας ξερογλύφεται για υπουργείο δοξάζονταν τον Μητσοτάκη με κάθε ευκαιρία και ο άλλος είναι ξανά στο υπουργείο Καταστολής στέλνοντας τα ΜΑΤ να πάρουν για λογαριασμό των funds τα σπίτια των συνταξιούχων μετά από πλειστηριασμούς.

Ψήφισες όμως… Αποβράσματα ήταν για σένα πότε οι οροθετικές, πότε οι κακοπληρωτές δανείων και πάντα όσοι αντιδρούν στην τάξη και στην ασφάλεια που αναζητούσες. Και μάλλον θα ξαναψηφίσεις…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Γιάννος Λεβισιάνος, υπεύθυνος διεκδίκησης & δικαιωμάτων «Θετική Φωνή»: «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ»

Ο Γιάννος Λεβισιάνος, υπεύθυνος διεκδίκησης & δικαιωμάτων της οργάνωσης «Θετική Φωνή», μιλά για την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην υπόθεση του 2012 και την διαπόμπευση από τον τότε υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο των οροθετικών εκδιδόμενων γυναικών.

Ο ίδιος αναφέρεται στη απόφαση τονίζοντας ότι όλες αυτές οι γυναίκες θεωρήθηκαν «δημόσιος κίνδυνος» και διαπομπεύθηκαν ενώ τονίζει ότι ουσιαστικά ήταν τα θύματα μιας «ανάλγητης κοινωνικής πολιτικής που τις είχε περιθωριοποιήσει».

Επίσης σημειώνει ότι σε τέτοιους ευάλωτους πληθυσμούς οι τιμωρητικές πολιτικές δρουν επιβαρυντικά ενώ αναφέρεται στα κοινωνικά ταμπού ενώ επισημαίνει πως οι δύο υπουργοί που ευθύνονται για τις υποθέσεις εκείνες δεν καταδικάστηκαν ποτέ.

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ